Acılı Sos

0
418

Acılı Sos tarifi için Malzemeler :

• 300 gr soyulmuş domates

• 5 adet fesleğen yaprağı

• 2 adet acı kırmızı biber

• 3 diş sarmısak

• Tuz

Acılı Sos yemeğinin hazırlanışı:

Sarmısakla kırmızı biberi ince kıyıp, ateşte koyup biraz soldurun.

Fesleğen yaprakları ile domatesleri de ince kıyıp buna ilave edilin. Tuzunu ekleyip tencereyi kapatın. 15 dk kadar pişirin.

Bu zaman sonunda sos hala çok sıvı ise,tekrar kapaksız olarak ateşe koyun. Tam kıvamına gelince bir kaşık saf zeytinyağı ekleyin. Bu sosu makarnanın için kullanabilirsiniz.

PAYLAŞ
Önceki İçerikFrenksoğanlı Tortellini ai Formaggi
Sonraki İçerikAcuka

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here