Alman Keki

0
654

Alman Keki tarifi için Malzemeler :

• 4 yumurta

• 3 kahve fincanı şeker

• 1,5 su bardağı un

• 1 su bardağı patates nişastası

• 2 limonun kabuğu(rendesi

• 1 çay kaşığı limon suyu

• 1 paket kabartma tozu

• 1 paket vanilya

Üzeri için:

• 1 su bardağı pudra şekeri

• 2-3 yemek kaşığı limon suyu

Alman Keki yemeğinin hazırlanışı:

Yağı ve şekeri kar haline gelinceye kadar çırpın.limon suyu,yumurta sarılarını ve limon kabuğu rendesini ilave dip çırpmaya devam edin ayrı bir yerde yumurta aklarını kar haline gelinceye kadar çırpın ve diğer karışıma katın.bu karışıma unu,kabartma tozunu,nişastayı ve vanilyayı eleyerek ilave edin ve tahta kaşıkla karıştırın ve kek kalıbına boşaltın 150 derecelik fırına sürün.kek piştikten sonra bir pardak pudra şekerini 2_3 yemek kaşığı limon suyu ile hızlı hızlı karıştırın boza kıvamına geldiğinde kekin üzerine dökün afiyet olsun.

PAYLAŞ
Önceki İçerikAkıdeli Gelin Pastası
Sonraki İçerikAlbenili Kek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here