Alman Pastası

0
640

Alman Pastası tarifi için Malzemeler :

  • 1 paket pandispanya unu
  • 3 Adet yumurta
  • 4 çorba kaşığı su
  • 2 Su bardağı kreması için:süt
  • 1 Adet yumurta sarısı
  • 3 Çorba kaşığı un
  • 1 Çay bardağı pudra şekeri
  • 1 Çorba kaşığı margarin
  • Alman Pastası yemeğinin hazırlanışı:

    1 paket pandispanya ununa 3 adet yumurta ve 4 çorba kaşığı su ilave edin. Mikserle 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde çırpın. Yağlanmış ve unlanmış kalıba döküp, 170 dereceli fırında pişirin. Şimdi içinin kremasını hazırlayın. Süt, yumurta sarısı ve unu karıştırarak muhallebi gibi pişirin. Ocaktan alınca içine 1 çorba kaşığı margarin ve 1 çay bardağı budra şekerini ilave edip, 4-5 dakika mikserle çırpın. Hazırladığınız keki ikiye kesin. Hazırladığınız kremayı kekin üzerine sürün ve diğer keki de üzerine kapatın. Kekin en üstüne bol miktarda pudra şekeri serperek, mevsim meyveleri ile süsleyip, servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikAlbenili Kek
    Sonraki İçerikAnanaslı Alt Üst Keki