Anne Kebabı

0
647

Anne Kebabı tarifi için Malzemeler :

  • 1 fırın pidesi
  • 400 gr.biftek
  • 1 kase yoğurt
  • 2 çorba k.tereyağı
  • 1 kase çeri domates
  • kırmızı biber
  • tuz,karabiber
  • sıvıyağ
  • Anne Kebabı yemeğinin hazırlanışı:

    Ekmekleri küp doğrayın. Servis kasesinin altına yayın.Üzerine çırplımış yoğurt ile sıvayın. Üzerine eritilmiş tereyağını dökün. Diğer tarafta etleri ince doğryarak yüksek ateşte pişirin. Pişen etleri yoğurdun üzerine dökün. Çeri domates ve biberleri soteleyerek üzerinde servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikAltı Ezmeli Tike Kebabı
    Sonraki İçerikAntep Kebabı