Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni

0
791

Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni tarifi için Malzemeler :

• Spinaci 250 g

• Tereyağ 20 g

• Süt Kreması 1 bardak

• Antep fıstığı 60 g

• Ada çayı 2 yaprak

• Rendelenmiş Parmesan Peyniri 3 yemek kaşığı

Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni yemeğinin hazırlanışı:

Antep fıstıklarını ada çayı yaprakları ile bir mikser de karıştırınız. Tereyağ ile bir tavada 1 dakika pembeleşinceye kadar pişiriniz, kremayı ekleyip ateşten alınız.

Tortelloni’yi tuzlu bol suda pişiriniz, süzünüz ve antep fıstığı kreması ile karıştırıp parmesan peyniri ile süsleyiniz.