Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni

0
472

Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni tarifi için Malzemeler :

• Spinaci 250 g

• Tereyağ 20 g

• Süt Kreması 1 bardak

• Antep fıstığı 60 g

• Ada çayı 2 yaprak

• Rendelenmiş Parmesan Peyniri 3 yemek kaşığı

Antep Fıstığı ile Ispanaklı ve Peynirli Tortelloni yemeğinin hazırlanışı:

Antep fıstıklarını ada çayı yaprakları ile bir mikser de karıştırınız. Tereyağ ile bir tavada 1 dakika pembeleşinceye kadar pişiriniz, kremayı ekleyip ateşten alınız.

Tortelloni’yi tuzlu bol suda pişiriniz, süzünüz ve antep fıstığı kreması ile karıştırıp parmesan peyniri ile süsleyiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here