Arap Bacı

0
746

Arap Bacı tarifi için Malzemeler :

  • 2 bardak hazır krema
  • 5 çorba kaşığı kakao
  • 5 çorba kaşığı toz krem şanti
  • 5 jelatin
  • 100 gr çikolata
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 5 adet yumurta
  • 100 gr damla çikolata
  • Arap Bacı yemeğinin hazırlanışı:

    Sıvı ve toz şantileri kakao ve bir bardak sıcak suda eritilmiş çikolata ve jelatinle eritin. Şekeri ile yumurta aklarını çırpıp kar haline getirdikten sonra ilave edin. Damla çikolata karıştırıp kalıba däkun. Donduktan sonra servise hazırdır. Kakao, çikolata ve fırınlanmış elma dilimi ile süsleyerek servise sunun.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikAnkara Böreği
    Sonraki İçerikArmut Kurabiye