AVCI BÖREĞİ

0
115

AVCI BÖREĞİ tarifi için Malzemeler :

  • 1 fincan sıvıyağ
  • 2 adet soğan
  • 1 küçük domates rendesi
  • 250-300 gram kıyma
  • Karabiber
  • Galeta unu
  • tuz
  • Yufka
  • Yumurta
  • AVCI BÖREĞİ yemeğinin hazırlanışı:

    1 fincan sıvıyağda 2 tane soğanı kavurun. İçine kıyma, tuz, karabiber ve domates rendesini ekleyin, kavurun ve soğumaya bırakın. 2 yufkayı üstüste koyup su ve yağ karışımı olan sosu yufkaya yayın. 8 eşit parçaya bölün, içine harcı koyun ve sarın. Börekleri önce yumurtaya, sonra galeta ununa batırın ve yağda kızartın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikAşk Düğümü
    Sonraki İçerikAvusturya Böreği

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here