baklava hamurunda levrek RY

0
1040

baklava hamurunda levrek RY tarifi için Malzemeler :

  • 4 yaprak baklavalık yufka
  • 1 levrek
  • 2 soğan
  • 2 defne yaprağı
  • 1 çorba k.tereyağı
  • 1 yumurta sarısı
  • tuz
  • karabiber
  • zeytinyağı
  • baklava hamurunda levrek RY yemeğinin hazırlanışı:

    Soğanları soteleyin. İki baklava yufkasını dikdörtgen şekilde kesin. Yufkanın altına soğandan koyun. Üzerine bir parça balık filetosunu yatırın. Üzerine tekrar soğan ve defne yaprağı koyun. Tuz ,karabiber ekleyip yufkayı kenarına yumurta sarısı sürerek kapatın.Üzerine erimiş tereyağı veya sıvıyağ koyun.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikBaklava
    Sonraki İçerikBal Badem

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here