Barbunyalı Kapuska

0
796

Barbunyalı Kapuska tarifi için Malzemeler :

• 1 adet küçük Lahana

• 1 su bardağı Barbunya

• 100 gr. Kıyma

• 1 adet Soğan

• 1 çorba kaşığı Biber Salçası

• 1 çorba kaşığı Margarin

• Yeterince Sıcak Su

• 1 tatlı kaşığı Pulbiber

• Karabiber ve Tuz

Barbunyalı Kapuska yemeğinin hazırlanışı:

Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin.

PAYLAŞ
Önceki İçerikBalkabağı Güveci
Sonraki İçerikBeli Kırık