Barbunyalı Kapuska

0
495

Barbunyalı Kapuska tarifi için Malzemeler :

• 1 adet küçük Lahana

• 1 su bardağı Barbunya

• 100 gr. Kıyma

• 1 adet Soğan

• 1 çorba kaşığı Biber Salçası

• 1 çorba kaşığı Margarin

• Yeterince Sıcak Su

• 1 tatlı kaşığı Pulbiber

• Karabiber ve Tuz

Barbunyalı Kapuska yemeğinin hazırlanışı:

Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin.

PAYLAŞ
Önceki İçerikBalkabağı Güveci
Sonraki İçerikBeli Kırık

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here