Biberli Tavuk

0
461

Biberli Tavuk tarifi için Malzemeler :

• 500 gr tavuk kuşbaşı

• 1 soğan

• 1 salçalık kırmızıbiber

• 5 çarliston biber

• 2 diş sarımsak

• 2 çorba kaşığı zeytinyağı

• 2 domates

• Tuz, karabiber, kekik

Biberli Tavuk yemeğinin hazırlanışı:

Soğanları ve sarımsakları temizleyip kıyın. Biberlerin çekirdekli kısımlarını temizleyip ince şeritler halinde doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup iri iri doğrayın.

Tavuk etlerini teflon tavaya alıp etler suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Zeytinyağı, kıyılmış soğan ve sarımsakları ekleyip soteleyin. Biber, domates, tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın. Kapağı kapalı olarak ara sıra karıştırıp 15 dakika pişirin.

Sıcak olarak servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikBiberiyeli Tavuk
Sonraki İçerikBuffalo Stili Tavuk Yemeği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here