Biftek Rulosu

0
393

Biftek Rulosu tarifi için Malzemeler :

  • 1 Adet Soğan

  • 1 Adet Havuç

  • 1 Çay Kaşığı Karabiber

  • 1 Çay Kaşığı Kimyon

  • Tuz

  • 250 gr. Kıyma

  • 6 Adet Biftek

  • 1 Çay Kaşığı Bezelye

  • 1 Çorba Kaşığı Salça

  • 1 Su Bardağı Su

  • 1 Çorba Kaşığı Margarin
  • Biftek Rulosu yemeğinin hazırlanışı:

    1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin. 6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin. 1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelşk fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikBiberiye Soslu Pirzola
    Sonraki İçerikBöf Stroganoff

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here