Bıldırcın Kebap

0
637

Bıldırcın Kebap tarifi için Malzemeler :

  • 4 Adet Bıldırcın

  • 2 Adet Bostan

  • Patlıcan

  • 60 gr Tereyağı

  • 1 Yemek kaşığıUn

  • 1 Yemek kaşığı Krema

  • 2 Yemek kaşığı Salça

  • 1 Tutam Tuz

  • 1 Tutam Karabiber
  • Bıldırcın Kebap yemeğinin hazırlanışı:

    Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun. Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. İçerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın. İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikBiber Kebabı
    Sonraki İçerikCiğerli Kağıt Kebabı

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here