Böbrekli Patlıcan

0
880

Böbrekli Patlıcan tarifi için Malzemeler :

150 gr. koyun böbregi 300 gr. kiyma 100 gr. kiyilmis sogan 1 patlican, dogranmis 500 gr. soyulmus ve kiyilmis domates 3 yesil,3 kirmizi sivri biber tuz biber 3-4 yemek kasigi yogurt

Böbrekli Patlıcan yemeğinin hazırlanışı:

Böbrekleribir kabta iyice yakayiniz ve sonra temizleyip parcalayiniz. Kiymayi ve sogani kavurunuz.patlicanlari, domatesleri,biberi ve baharatlari verip , hepsini beraber iyice karistiriniz. en son olarak'da böbrekleri üstüne yerlestiriniz. Kapagi kapatip en kücük atesde 10 dakika birakiniz. servis yapmadan önce cirpilmis yogurt ile, üzerine dökülmüs olarak servisleyiniz. Simdiden affiyet olsun …

PAYLAŞ
Önceki İçerikBöf Stroganoff
Sonraki İçerikChimichanga