ÇAMLICA KEBABI

0
1653

ÇAMLICA KEBABI tarifi için Malzemeler :

  • 1 kg kuşbaşı
  • 3 orta boy soğan
  • 2 adet patates
  • 2 adet biber
  • 2 adet domates
  • 1 kase bezelye
  • Milföy hamuru
  • Yarım paket margarin
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı su
  • Tuz, karabiber, pul biber
  • ÇAMLICA KEBABI yemeğinin hazırlanışı:

    Öncelikle tencerede yarım paket margarini eritiyoruz ve etlerimizi kavuruyoruz.

    Soğanlarımızı da ekleyip kavuruyoruz ve salçasını, baharatlarını ekleyip 1 bardak su ilave edip pişiriyoruz.

    Fırın kaselerinin en altına bir dilim domates, üzerine biber, üzerine patates, üzerine bezelye yerleştiriyoruz.

    En üstüne pişirmiş olduğumuz etli harcı sulu olarak koyuyoruz. Fırın kaselerinin üzerini milföy hamuru ile kapatıyoruz. 1 saat fırında pişiriyoruz.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikCizleme
    Sonraki İçerikÇark Böreği