Chimichanga

0
859

Chimichanga tarifi için Malzemeler :

  • 400 gr tavuk fleto

  • 2 adet yufka

  • 1/2 çorba kaşığı margarin

  • 1 su bardağı domates suyu

  • 1 tatlı kaşığı salça

  • 1 kahve fincanı un

  • 1/2 su bardağı su

  • acı biber sosu

  • 1/2 su bardağı krema

  • Kırmızı biber

  • Tuz

  • 200 gr rende kaşar

  • Sıvı yağ
  • Chimichanga yemeğinin hazırlanışı:

    Tavukları haşlayın ve didikleyin. Domates suyunu kaynatın margarini, unu, salçayı ekleyin. Karabiber kırmızı biber su ve tuzu ekleyin suyu çekene kadar kaynatın. Tavuklarımızı sosun içine atın.
    Yufkalarımızı tabak yardımıyla kesın ve yağda kızartın. Yufkaların üstüne acı biber sosu döküp ve kremayı ekleyin. Ve marul yapraklarıyla süslenmiş tabağa koyup tavuklu bulamaçı üstüne koyup servis edin.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikBöbrekli Patlıcan
    Sonraki İçerikÇanakta Keyif