Çılbır

0
710

Çılbır tarifi için Malzemeler :

  • 6 yumurta
  • Sarımsak
  • Yoğurt
  • Tereyağ
  • toz kırmızı biber
  • Çılbır yemeğinin hazırlanışı:

    Geniş bir tencereye üç parmak yüksekliğinde su doldurup kaynatın. 6 yumurtayı birer birer kepçenin içine kırın. Dağılmamalarına dikkat ederek kaynayan suya aktarın. 2-3 dakika sonra pişen yumurtaları kevgirle sudan alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine sanmsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış kırmızıbiber gezdirip servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikCiğrli Omlet
    Sonraki İçerikÇiftlik Omlet

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here