Çin Usulü Dana Yahni

0
573

Çin Usulü Dana Yahni tarifi için Malzemeler :

  • 300 gr Dana Eti

  • 2 Soğan

  • 3 Sivribiber

  • 1 Havuç

  • 2 Diş Sarımsak

  • 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ

  • 2 Çorba Kaşığı

  • Soya Fasulyesi

  • 2 Çorba Kaşığı Soya Sosu

  • 2 Kahve Fincanı Sıcak Su
  • Çin Usulü Dana Yahni yemeğinin hazırlanışı:

    Dana etini şeritler halinde kesin. Soğanları soyup iri parçalar halinde doğrayın. Biberleri temizleyip çekirdeklerini ayıklayın. Havuç ve sarımsağı iri iri kıyın. Sıvıyağı teflon tavada kızdırın. Eti ilave edip rengi değişinceye kadar kavurun. Soğan, havuç, biber, sarımsak ve soya fasulyesini ekleyin. Sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin. Sıcak su ve soya fasulyesini ilave edip sebzeler diri kalacak şekilde birkaç dakika daha karıştırarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikÇiğer Dolması
    Sonraki İçerikÇoban Kebabı

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here