Dana Buğulaması

0
627

Dana Buğulaması tarifi için Malzemeler :

  • 1 kg süt danası (pirzola veya kol tarafı)
  • 300 gr arpacık soğanı
  • 1 demet dereotu
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1/ 2 bardak su
  • tuz
  • Dana Buğulaması yemeğinin hazırlanışı:

    Eti kemikli olarak birer kişilik parçalara böldürün. Ayıklanmış soğan, kıyılmış dereotu, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 kaşık yağ ve 1/ 2 bardak suyla ateşe koyun. Kapağını sıkıca kapatın. Eti 5 dakika kuvvetli, sonra kısık ateşte 45-50 dakika pişirin. Pilavla servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikÇoban Payı
    Sonraki İçerikDana Kroket

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here