Ekmekli Kremalı Et tarifi için Malzemeler :
300 gr. Kuşbaşı Et
5 dilim Tost Ekmeği
2 adet Domates
2 adet Sivri Biber
2 diş Sarımsak
1 çay bardağı Krema
1 çorba kaşığı Zeytinyağ
1 çorba kaşığı Tereyağ
Kekik, Karabiber, kırmızıbiber ve tuz
Ekmekli Kremalı Et yemeğinin hazırlanışı:
Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada tereyağında kavurun.Baharatları ilave edin.Başka bir tavaya zetinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri sote edin.Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı ilave edip 5 dk. daha pişirin.Servis tabağına tereyağında sote edilmiş ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.Süslemek için maydanoz dalları kullanabilirsiniz.