Ekmekli Kremalı Et

0
547

Ekmekli Kremalı Et tarifi için Malzemeler :

• 300 gr. Kuşbaşı Et

• 5 dilim Tost Ekmeği

• 2 adet Domates

• 2 adet Sivri Biber

• 2 diş Sarımsak

• 1 çay bardağı Krema

• 1 çorba kaşığı Zeytinyağ

• 1 çorba kaşığı Tereyağ

• Kekik, Karabiber, kırmızıbiber ve tuz

Ekmekli Kremalı Et yemeğinin hazırlanışı:

Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada tereyağında kavurun.Baharatları ilave edin.Başka bir tavaya zetinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri sote edin.Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı ilave edip 5 dk. daha pişirin.Servis tabağına tereyağında sote edilmiş ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.Süslemek için maydanoz dalları kullanabilirsiniz.

PAYLAŞ
Önceki İçerikDomatesli Biftek
Sonraki İçerikDomatesli Pirzola

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here