Ekmekli Kremalı Et

0
642

Ekmekli Kremalı Et tarifi için Malzemeler :

• 300 gr. Kuşbaşı Et

• 5 dilim Tost Ekmeği

• 2 adet Domates

• 2 adet Sivri Biber

• 2 diş Sarımsak

• 1 çay bardağı Krema

• 1 çorba kaşığı Zeytinyağ

• 1 çorba kaşığı Tereyağ

• Kekik, Karabiber, kırmızıbiber ve tuz

Ekmekli Kremalı Et yemeğinin hazırlanışı:

Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada tereyağında kavurun.Baharatları ilave edin.Başka bir tavaya zetinyağı koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri sote edin.Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı ilave edip 5 dk. daha pişirin.Servis tabağına tereyağında sote edilmiş ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.Süslemek için maydanoz dalları kullanabilirsiniz.

PAYLAŞ
Önceki İçerikDomatesli Biftek
Sonraki İçerikDomatesli Pirzola