Et Suyu Çorba

0
780

Et Suyu Çorba tarifi için Malzemeler :

  • Tranç et: 500gr

  • Havuç:1adet

  • Kabak:1adet

  • Patates:1adet

  • Soğan:1adet

  • Dereotu:1adet

  • Maydonoz:1adet

  • Kereviz:1adet

  • Tereyağ:75gr

  •  

    Et Suyu Çorba yemeğinin hazırlanışı:

    Etleri iyice yıkayıp 180c fırınlayalım 30 dk
    Sebzeleri iyice yıkayalım tarım ilaçları çocuklarda bağırsak enfeksiyonu yapar.
    Tencereye yağı ekleyıp etleri kavurmaya başlayalım 25-30 dk kavuralım
    Ardından bütün sebzeleri ekleyip kavuralım dereotu,maydonoz dahil.
    Suyu ekleyip kaynatalım etler pişene sebzeler parçalanıncaya kadar. Et ve sebze piştikten sonra temiz tencereye suyunu süzelim ve sebze ve et dahil blendırdan çekelim tencerede kaynattığımız suya tekrar döküp bir taşım kaynatalım.Ozleştikten sonra altını kapatalım.