Etli Patates Dolması

0
834

Etli Patates Dolması tarifi için Malzemeler :

  • 100 gr Kuşbaşı Et

  • 4 Adet Patates

  • 1 Çorba kaşığı Sıvıyağ

  • 2 Adet Sivribiber

  • 3 Adet Taze Soğan

  • 1 Adet Domates

  • 1 Diş Sarmısak

  • Tuz, Kekik,

  • Karabiber

  • Kırmızıbiber
  • Etli Patates Dolması yemeğinin hazırlanışı:

    Patatesleri soyun. İçlerini kaşık yardımıyla oyun. 20 Dakika haşlayın. 2 Çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın. 100 gr kuşbaşı etle sote edin. 2 adet küçük doğranmış biberi, soğanı ve domatesi ilave edin. 5-6 dakika pişirin. Üzerine 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyin. Patateslerin içlerine doldurun. Fırın tepsisine dizip, 1 çay bardağı suyu ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikEtli Kayısılı Dolma
    Sonraki İçerikEtli Pırasa Dolması