FASULYE KAVURMASI

0
1055

FASULYE KAVURMASI tarifi için Malzemeler :

  • 1/2 kg. yeşil fasulye
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet domates
  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz, karabiber
  • FASULYE KAVURMASI yemeğinin hazırlanışı:

    Fasulyeleri ayıklayıp, yarım cm. kalınlığında kıyın. Kaynar tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanı ince kıyın. Tereyağında kavurun.

    Domatesi rendeleyip ilave edin. Domates kavrulunca tuz ve karabiber ekleyin. Yumurtaları kırıp, hafif karıştırın.

    Fasulyeleri ekleyip, suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirip, sıcak servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikFasulye Bastısı
    Sonraki İçerikFasulye Piyazı