FASULYE TURŞUSU KAVURMASI

0
819

FASULYE TURŞUSU KAVURMASI tarifi için Malzemeler :

  • 1 kaşık tereyağı
  • 2 tabak fasulye turşusu
  • 2 adet orta boy soğan
  • 1-2 kaşık sıvı yağ
  • FASULYE TURŞUSU KAVURMASI yemeğinin hazırlanışı:

    Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır.

    Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır.

    Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır. Ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş, on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikFASULYE KIZARTMASI
    Sonraki İçerikFavalı Enginar