Fıstıklı kebab

0
497

Fıstıklı kebab tarifi için Malzemeler :

  • 500 gr çekilmiş az yağlı koyun eti kıyması
  • 150 gr iç çam fıstığı
  • Tuz,karabiber
  • 5-6 sivribiber
  • Fıstıklı kebab yemeğinin hazırlanışı:

    Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla yoğurun. İç çam fıstıklarını 3-4 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun. Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin.
    Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin. Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın. lsteğe göre köftelere pul biber ekerek servis yapın

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikFener Çöp Şiş
    Sonraki İçerikFıstıklı Kebap

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here