Fıstıklı Kebap

0
603

Fıstıklı Kebap tarifi için Malzemeler :

  • 500 gr. Az Çekilmiş Az Yağlı Koyun Eti Kıyması

  • 150 gr. İç Çam Fıstığı

  • Tuz, Karabiber

  • 5 – 6 Sivri Biber
  • Fıstıklı Kebap yemeğinin hazırlanışı:

    Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla yoğurun. İç çam fıstıklarını 3-4 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun. Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin. Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin. Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın. İstege göre köftelere pul biber ekerek servis yapın.

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here