Gulaş Çorbası

0
1011
Surfe.be - Banner advertising service
Surfe.be - Banner advertising service

Gulaş Çorbası tarifi için Malzemeler :

  • 1 Çorba Kaşığı Tereyağı

  • 150 gr Kuşbaşı Dana Eti

  • 1 Adet Soğan

  • 1 Adet Patates

  • 1 Adet Kereviz

  • 4 Su Bardağı Su

  • 1 Adet Kırmızıbiber

  • 1 Tatlı Kaşığı Salça

  • 1/2 demet Dereotu

  • Tuz, Beyazbiber
  • Gulaş Çorbası yemeğinin hazırlanışı:

    Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.

    Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.

    Surfe.be - Banner advertising service