Hardallı Ekmek

0
562

Hardallı Ekmek tarifi için Malzemeler :

• 250 gr. margarin

• 1 yemek kaşığı hardal (taneli)

• 1 tatlı kaşığı bal

• 2 tatlı kaşığı limon suyu

• Tuz

• Karabiber (taze çekilmiş)

• 1-2 dilim ekmek

Hardallı Ekmek yemeğinin hazırlanışı:

Margarin kaşık yardımıyla iyice karıştırın. Krema kıvamına gelince içine hardalı katıp karıştırarak, homojen bir şekilde dağılmasını sağlayın. Daha sonra bal ve limon suyunu katıp karıştırın. Son olaraktuz ve karabiberle tatlandırın.

Hazırladığınız karışımı bir kaseye koyup donması için 2 saat buz dolabında bekletin. Daha sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikHabiycın
Sonraki İçerikhaşhaşlı çemenli açma RY

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here