Havuçlu Kereviz Halkaları

0
694

Havuçlu Kereviz Halkaları tarifi için Malzemeler :

  • 2 adet Kereviz
  • 2 adet Havuç
  • 1 adet Limon suyu
  • 2 adet Patates
  • Tuz
  • 2 su bardağı Bezelye konservesi
  • Havuçlu Kereviz Halkaları yemeğinin hazırlanışı:

    Önce yarım limonun suyunu sıkıp su dolu bir kaseye ekleyin.
    Kerevizleri güzelce soyup bu kaseye alın.
    Havuçları yıkayıp soyun.
    Kerevizleri sebze oyacağı ile oyup havuçları bu boşluklara yerleştirin.
    Dikkatlice havuçlu kerevizlerinizi birer parmak kalınlığında dilimleyin ve tencereye alın.
    Artan havuçları ve soyduğunuz patatesleri küp küp doğrayarak tencereye ekleyin.
    Kerevizlerin üzerini geçecek kadar su ve yarım limonun suyunu ekleyip pişirin.
    Pişince tuzunu ilave edip dinlenmeye alın.
    Tenceresinde soğuttuktan sonra kereviz dilimlerini tabağa alın. Garnitür eşliğinde servis yapın
    Alıntı:yemex.com

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikHindistan Usulü Mercimek
    Sonraki İçerikIspanak Kapama