Hindili Kapama

0
706

Hindili Kapama tarifi için Malzemeler :

• 200 gr. hindi kuşbaşı

• 2 adet taze soğan

• 9 adet arpacık soğan

• 5-6 adet taze fasulye

• 1 adet havuç

• 1 adet kabak

• 1 adet patates

• 1 çorba kaşığı un

• 1 çorba kaşığı tereyağ Maydanoz

• 2 su bardağı su

• Tuz ve karabiber

Hindili Kapama yemeğinin hazırlanışı:

Tencerede tereyağını eritip unla birlikte kavurun. Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri, patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup karıştırın. Arpacık soğanları da ilave edin. Kuşbaşı şeklinde doğranmış olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin. Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk. kadar pişirin. Pişmesine yakın kıyılmış maydanozları ilave edin.

PAYLAŞ
Önceki İçerikGarnitürlü Biftek
Sonraki İçerikGüveçte Sucuk