İncik kebabı

0
814

İncik kebabı tarifi için Malzemeler :

  • 4 adet kuzu incik
  • 1 adet kırmızıbiber
  • 1 adet dolmalık biber
  • 1 çay kaşığı salça
  • 1 adet soğanq
  • 1 litre su
  • 1 çay kaşığı tane karabiber
  • 1 çay kaşığı rosemary
  • 3 adet defne yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4 adet patades
  • 8 adet fasulye
  • İncik kebabı yemeğinin hazırlanışı:

    Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.
    Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikIzgara Patlıcanlı İslim Kebabı
    Sonraki İçerikİskender