Karnıbahar Köftesi

0
395

Karnıbahar Köftesi tarifi için Malzemeler :

• 1 adet Karnabahar
• 100 gr Taze Kaşar Peyniri
• 1 su bardağ Un
• 3 Yumurta
• 1 su bardağı Sıvı Yağ
• Tuz, Karabiber

Karnıbahar Köftesi yemeğinin hazırlanışı:

Karnabahar ayıklanır. Hafif tuzlu suda iyice yumuşayıncaya kadar haşlanır. Suyu iyice süzüldükten sonra iyice ezilir. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, un, yumurta, tuz, robotta çekilmiş ekmek ufağı ve karabiber katılır ve hamur haline getirilir. Elle köfte şekli verilerek galete ununa yada çekilmiş ekmek ufağına bulayarak tavada kızdırılmış yağda kızartılır.

PAYLAŞ
Önceki İçerikKadınbudu Köfte
Sonraki İçerikKısır

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here