Kesme Çorba

0
662

Kesme Çorba tarifi için Malzemeler :

  • 2 su bardağı Un
  • 1 adet Yumurta
  • 1 çay bardağı Su
  • 2 yemek kaşığı Kıyma
  • 1 yemek kaşığı Margarin
  • 1 yemek kaşığı Salça
  • 4 su bardağı Su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Nane
  • Kesme Çorba yemeğinin hazırlanışı:

    Yumurta, un, tuz ve 1 çay bardağı su ile hamur hazırlanır ve açılır, ince şeritler halinde kesilir. Su kaynatılır, kesilmiş olan hamurlar ilave edilir. Kıyma ve salça eklenir, kaynatmaya devam edilir. Hamurlar pişince üzerine yağda kızdırılmış nane dökülerek servis edilir.
    Alıntı:damak.net

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here