Köpoğlu

0
951

Köpoğlu tarifi için Malzemeler :

  • 1 Adet Patlıcan
  • 1 Adet Patates
  • 1 Adet Kabak
  • 1 Adet Havuç
  • 3 Adet Sivribiber
  • 1 Su Bardağı Sıvıyağ
  • Tuz
  • Köpoğlu yemeğinin hazırlanışı:

        1 adet patlıcan,patates,kabak,havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın.1 su bardağı sıvıyağı kızdırın.Sırayla patlıcan,patatesi kabak,havuç ve sivribiberleri kızartın.
         Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın.4 diş dövülmüş sarmısağı,1 su bardağı yoğurdun içine alıp,sebzelerin üzerine gezdirin.
    2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın.İçine kırmızı biberi ekleyin.Yoğurdun üzerine döküp,servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikKabak Graten
    Sonraki İçerikKolay Kumpir