Körili Tavuk

0
517

Körili Tavuk tarifi için Malzemeler :

  • 2 ADET TAVUK GÖGÜSÜ
  • 100 GR KONSERVE
  • DİLİMLENMİŞ MANTAR
  • 100 GR GARNİTUR
  • 1 BAŞ ORTA SOĞAN
  • 2 TATLI KAŞIĞI KÖRİ TUZ
  • ÇOK AZ PUL BİBERİ
  • ÇOK AZ KARABİBER
  • SU
  • Körili Tavuk yemeğinin hazırlanışı:

    GÖGÜSLERİ KÜÇÜK KUŞBAŞI DOĞRAYIN.ÇOK AZ YAĞDA TEFLON GENİŞ BİR TENCEREDE SOTELEYİN. SOĞANLARI İNCE UZUN KIYIN TUZ İLE OVUP İLAVE EDİN SOTELEMEYE DEVAM EDİN. GARNİTÜRÜN SUYUNU SÜZÜP İLAVE EDİN YAKLAŞIK 1 DK SONRA MANTARI DA İLAVE EDİN ÇOK AZ SOTELEYİN. KÖRİ VE BAHARATI İLAVE EDİN 1-1.5 SU BAR.SU İLAVE EDİN KISIK ATEŞTE SUYU AZALANA KADAR PİŞİRİN. MISIRLI PİLAVLA SERVİS YAPIN AFİYET OLSUN.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikKöri Soslu Tavuk
    Sonraki İçerikKremalı Körili Tavuk

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here