Kremalı ve Bademli Alabalık

0
149

Kremalı ve Bademli Alabalık tarifi için Malzemeler :

• 4 orta boy alabalık

• 30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı

• 1 çorba kaşığı krema

• 125 g kıyılmış badem

• Birkaç yaprak kuzukulağı

• Tuz ve karabiber

Kremalı ve Bademli Alabalık yemeğinin hazırlanışı:

Fırın kabını yağlayın. Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun. 225°C`de pişirmeye başlayın. Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin. Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here