Kuzu (dana) Eti Yahnisi

0
678

Kuzu (dana) Eti Yahnisi tarifi için Malzemeler :

• 1 kg. kemikli kuzu (dana) eti

• 2 büyük baş soğan

• 2 iri kabuğu soyulmuş domates

• 1 çorba kaşığı salça

• Tuz, karabiber, kimyon

Kuzu (dana) Eti Yahnisi yemeğinin hazırlanışı:

Etler bir tencerenin dibine dizilir. Üzerine ince kıyılmış soğan, doğranmış domates, salça,tuz, karabiber, kimyon, ve 1 bardak su ilave edilerek hafif ateşte pişirilir. Yahni suyunu çektiği zaman, kapağı aralanır ve etler kızardıkları zaman servis yapılır.

PAYLAŞ
Önceki İçerikKURU KÖFTE
Sonraki İçerikKuzu Çöp Şiş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here