Kuzu Kol Kızartma

0
813

Kuzu Kol Kızartma tarifi için Malzemeler :

  • 1 Adet kuzu kol
  • 2 yemek kaşıgı sıvıyag
  • 1 Yemek kaşığı salça
  • 1-2 Diş sarımsak
  • Tuz, karabiber, kekik
  • Kuzu Kol Kızartma yemeğinin hazırlanışı:

    Yağ, tuz, karabiber, kekik, salça ve dövülmüş sarımsağı karıştırın. Eti fırın tepsisine alıp üzerine hazırladığınız karışımı sürün. Kalan sosu fırın tepsisine döküp, önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin. Pişme sırasında arada bir sosu kaşıkla alarak etin üzerine gezdirin. Suyu azalmışsa etin üzerine biraz sıcak su dökebilirsiniz. Etin üzeri kızarınca fırın ısısını azaltıp pişirmeye devam edin. Fırını kapatıp 5-6 dakika sonra çıkartın. Pilav eşliğinde sıcak olarak servis yapın

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikKuzu Etli Sebzeli Börek
    Sonraki İçerikKuzu Külbastı