Loğlaz Piyazı

0
650

Loğlaz Piyazı tarifi için Malzemeler :

• 1/2 kg. loğlaz,

• 4 adet taze soğan,

• 4 adet taze sarımsak,

• 1 demet maydanoz,

• 1 tatlı kaşığı tuz,

• 1 tatlı kaşığı kırmızı biber,

• 1 tatlı kaşığı sumak ekşisi,

• Yeteri kadar su.

Loğlaz Piyazı yemeğinin hazırlanışı:

Loğlaz, suda haşlanıp süzülür. Soğan, sarımsak ve maydanoz ince ince doğranır. Haşlanmış loğlaz soğan, sarımsak, maydanoz, tuz, kırmızı biber, sumak ekşisi ilave edilip iyice karıştırılır, ayranla servise sunulur.

PAYLAŞ
Önceki İçerikLahana Salatası
Sonraki İçerikMakarna Salatası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here