Mai Piyazı

0
512

Mai Piyazı tarifi için Malzemeler :

• 1 su bardağı maş,

• 3-4 tane yeşil soğan,

• 3-4 tane yeşil sarımsak,

• 1 demet maydanoz,

• 1 yemek kaşığı kırmızı biber,

• 1 limon,

• Tuz,

• Yeteri kadar su

Mai Piyazı yemeğinin hazırlanışı:

Maş, üzerini geçecek kadar su olan bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlanır. Haşlanan maşın suyu süzülür. İçine ince kıyılmış soğan, sarımsak ve maydanoz konup karıştırılır, karışımın içine 1 limon suyu, zeytinyağı ve kırmızı biber ve yeterince tuz eklenerek karıştırılır ve servise sunulur.

PAYLAŞ
Önceki İçerikLeziz Mantar
Sonraki İçerikMANTAR OGRATEN

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here