Mantar Flaminyon

0
559

Mantar Flaminyon tarifi için Malzemeler :

  • 2 ADET TAVUK GOGSU
  • 250 GR MANTAR
  • 2 PATATES
  • 2 HAVUC
  • 1 BARDAK KASAR RENDESI
  • BEŞAMEL SOSU ICIN

  • 1 KG SUT
  • 3 YEMEK KASIGI UN
  • Mantar Flaminyon yemeğinin hazırlanışı:

    TAVUGU HASLA VE DIDIKLE.PATATESLERI VE HAVUCLARI ZAR GIBI DOGRA VE KIZART. BOR CAMA ONCE PATATES VE HAVUCLARI KOY, SONRA DIDIKLEDIGIMIZ TAVUKLARI KOY. MANTARLARI DOGRADIKTAN SONRA BOL LIMONLU SUDA HASLA. SUYUNU SÜZ ONLARIDA EKLE. BESAMEL SOSU YAPMAK ICIN UNU KAVUR VE UZERINE AZAR AZAR SUTU BOSALT TOPAKLANIRSA MIKSER YARDIMIYLA CIRP. BESAMEL SOSU DA EN USTE BOLCA DOKTUKTEN SONRA UZERI KIZARANA DEK 180 DERECEDE 30 DAKIKA PISIR FIRINDAN CIKARMADAN ONCE USTUNE KASAR RENDESINI EKLE. AFIYETLE SICAK OLARAK YE

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here