Mantarlı Bonfile Sote

0
522

Mantarlı Bonfile Sote tarifi için Malzemeler :

• 200 g bonfile kuşbaşı

• 200 g mantar

• 1 yemek kaşığı domates salçası

• 1 yemek kaşığı biber salçası

• 100 g margarin

• 2 tane domates

• 4 tane sivribiber

• 2 orta boy soğan

• 1,5 l su

• 1 tatlı kaşığı un

• Kırmızıbiber,Karabiber,Tuz

Mantarlı Bonfile Sote yemeğinin hazırlanışı:

Soğanları ince kıyın, margarinle pembeleşinceye kadar kavurun, kuşbaşı etleri ilave ederek 15 dakika daha kavurun, ardından mantarlarla birlikte 10 dakika daha pişirin.

Domates ve biber salçalarını ekleyip karıştırdıktan sonra unu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra doğradığınız domates, sivribiber, tuz, karabiber ve kırmızıbiberleri ekleyin.

Domates ve biber hafif eridikten sonra 2 su bardağı su ekleyip 1 saat hafif ateşte kaynatın, sıcak servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikMakbule
Sonraki İçerikMantar Soslu Et Sarma

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here