Mantarlı Omlet

0
734

Mantarlı Omlet tarifi için Malzemeler :

• 100 gr mantar

• Bir miktar zeytin yağı

• 50 gr yeşil zeytin

• 8 yumurta

• Tuz ve acı biber

Mantarlı Omlet yemeğinin hazırlanışı:

Tuzlu suda mantarları 5 dakika kabuklarının soyulabilmesi için kaynatınız. Mantarların suyunu süzdükten sonra, bıçakla parçalara ayırıp zeyin yağında mantarlar altın rengini alıncaya kadar kızartın. Zeytinleri kaynayan suda 5 dakika kaynatın, daha sonra suyunu süzüp çekirdeklerinden ayırın. Yumurtaları çırpın, mantarlar ve zeytinlerle karıştırın. Omlet karışımını tavaya akıtıp serleşmeyecek şekilde pişirin.

PAYLAŞ
Önceki İçerikKABAKLI OMLET
Sonraki İçerikMANTARLI YUMURTA