Mantarlı Omlet

0
448

Mantarlı Omlet tarifi için Malzemeler :

• 100 gr mantar

• Bir miktar zeytin yağı

• 50 gr yeşil zeytin

• 8 yumurta

• Tuz ve acı biber

Mantarlı Omlet yemeğinin hazırlanışı:

Tuzlu suda mantarları 5 dakika kabuklarının soyulabilmesi için kaynatınız. Mantarların suyunu süzdükten sonra, bıçakla parçalara ayırıp zeyin yağında mantarlar altın rengini alıncaya kadar kızartın. Zeytinleri kaynayan suda 5 dakika kaynatın, daha sonra suyunu süzüp çekirdeklerinden ayırın. Yumurtaları çırpın, mantarlar ve zeytinlerle karıştırın. Omlet karışımını tavaya akıtıp serleşmeyecek şekilde pişirin.

PAYLAŞ
Önceki İçerikKABAKLI OMLET
Sonraki İçerikMANTARLI YUMURTA

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here