PATLICAN TAVA

0
1203

PATLICAN TAVA tarifi için Malzemeler :

  • 200 gr kuşbaşı et
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çorba kaşığı margarin
  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet sivribiber
  • 2 adet domates
  • 5 diş sarımsak
  • Tuz, karabiber
  • PATLICAN TAVA yemeğinin hazırlanışı:

    200 gr kuşbaşı eti ara sıra karıştırarak kavurun. Etler suyunu çekince 1 çorba kaşığı yağ ve 1 tatlı kaşığı salçayı ilave edin.

    Üzerine küp küp doğranmış ve tuzlu suda bekletilmiş 2 adet patlıcanı ekleyin.

    2 adet domates ve 2 adet sivribiberi küp küp doğrayın. Sarımsağı yemeklik doğrayıp, tencereye ekleyin.

    Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Dilediğiniz miktarda tuz ve karabiber serpip, servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikPATLICAN ORTA
    Sonraki İçerikPırasa Fırın