Pazılı Krep tarifi için Malzemeler :
hamuru;
1,5 su bardağı süt
1,5 su bardağı un
2 adet yumurta
1 çay kaşığı baking powder
1 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı sıvıyağ ( kızartmak için)
İçi;
1/2 ölçü pazı kavurması
1/2 bardak rendelenmiş kaşarpeyniri(üstüne)
Pazılı Krep yemeğinin hazırlanışı:
1. Süt, un, yumurta, baking powder ve tuzu bir kapta karıştırarak krep hamuru hazırlayın.
2. Orta boy teflon tavayı ısıtıp yağlayın. Krep hamurundan birer kepçe dökerek altını ve üstünü kızartın.
3. Kreplerin içine 1-2 kaşık pazı kavurması koyup rulo halinde sarın ve fırın kabına yerleştirin. Üzerlerine fırçayla yağ sürüp kaşarpeyniri serpin ve fırında hafifçe kızartın.