Pazılı Krep

0
225

Pazılı Krep tarifi için Malzemeler :

hamuru;

• 1,5 su bardağı süt

• 1,5 su bardağı un

• 2 adet yumurta

• 1 çay kaşığı baking powder

• 1 çay kaşığı tuz

• 3 yemek kaşığı sıvıyağ ( kızartmak için)

İçi;

• 1/2 ölçü pazı kavurması

• 1/2 bardak rendelenmiş kaşarpeyniri(üstüne)

Pazılı Krep yemeğinin hazırlanışı:

1. Süt, un, yumurta, baking powder ve tuzu bir kapta karıştırarak krep hamuru hazırlayın.

2. Orta boy teflon tavayı ısıtıp yağlayın. Krep hamurundan birer kepçe dökerek altını ve üstünü kızartın.

3. Kreplerin içine 1-2 kaşık pazı kavurması koyup rulo halinde sarın ve fırın kabına yerleştirin. Üzerlerine fırçayla yağ sürüp kaşarpeyniri serpin ve fırında hafifçe kızartın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikPazı ve Ispanak Böreği
Sonraki İçerikPerişan Kurabiye

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here