Pazılı Krep

0
685

Pazılı Krep tarifi için Malzemeler :

hamuru;

• 1,5 su bardağı süt

• 1,5 su bardağı un

• 2 adet yumurta

• 1 çay kaşığı baking powder

• 1 çay kaşığı tuz

• 3 yemek kaşığı sıvıyağ ( kızartmak için)

İçi;

• 1/2 ölçü pazı kavurması

• 1/2 bardak rendelenmiş kaşarpeyniri(üstüne)

Pazılı Krep yemeğinin hazırlanışı:

1. Süt, un, yumurta, baking powder ve tuzu bir kapta karıştırarak krep hamuru hazırlayın.

2. Orta boy teflon tavayı ısıtıp yağlayın. Krep hamurundan birer kepçe dökerek altını ve üstünü kızartın.

3. Kreplerin içine 1-2 kaşık pazı kavurması koyup rulo halinde sarın ve fırın kabına yerleştirin. Üzerlerine fırçayla yağ sürüp kaşarpeyniri serpin ve fırında hafifçe kızartın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikPazı ve Ispanak Böreği
Sonraki İçerikPerişan Kurabiye