radika kavurması

0
529

radika kavurması tarifi için Malzemeler :

  • 1 demet radika
  • 1 kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • tuz,karabiber
  • radika kavurması yemeğinin hazırlanışı:

    Kuru soğan ve sarımsak yemeklik doğranarak sıvıyağda sotelenmeye alınır. Bu arada ayıklanmış radikalar sıcak suya daldırılıp daha sonra soğuk suya daldırılır. Radikalar iri doğranarak sotelenen soğanların üzerine eklenir. Bir süre kavrulduktan sonra üzerine çırpılmış yumurtalar eklenir. Yumurtalar pişince servis tabağına alınır. Sıcaklığı çıktıktan sonra üzerine çırpılmış yoğurt dökülerek servis yapılırkaynak:oktayusta

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikPüre Yorganinda Uyuyan Tavuk
    Sonraki İçerikSaçma Tavası

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here