Reyhanlı Tavuk Gögüsü

0
585

Reyhanlı Tavuk Gögüsü tarifi için Malzemeler :

• 2ADET TAVUK GÖĞSÜ

• 1ADET HAVUÇ

• 2ADET DOMATES

• 1 ADET SOĞAN

• YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI

• BİR TUTAM REYHAN OTU

• YETERİ KADAR TUZ

Reyhanlı Tavuk Gögüsü yemeğinin hazırlanışı:

Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır. Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur. Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır. Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir.

PAYLAŞ
Önceki İçerikPüre Piliç Izgara
Sonraki İçerikRokalı Tavuk Yahnisi