SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA

0
634

SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA tarifi için Malzemeler :

  • 1 adet piliç
  • 100 gr. kuru kayısı
  • 30 gr. badem
  • uz, karabiber
  • SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA yemeğinin hazırlanışı:

    Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun. Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın.

    Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin. Piliç sarmayı ikişer cm. kalınlığında kesin. Servise sunun.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikRokalı Tavuk Yahnisi
    Sonraki İçerikSarımsaklı Tavuk

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here