Sebzeli Piliç Güveç

0
587

Sebzeli Piliç Güveç tarifi için Malzemeler :

• 1 Kg Kalça Kuşbaşı

• 1 Adet kabak

• 100 gr taze fasulye

• 3 Adet domates

• 1 Adet patlıcan

• 2 Adet sivri biber

Sebzeli Piliç Güveç yemeğinin hazırlanışı:

Keskinoğlu kalça kuşbaşı etlerini bir miktar su ile birlikte tencereye koyup suyunu çekinceye kadar pişirin. Sebzeleri de pişme sırasına göre tencereye ilave edin. Ayrı bir yerde patlıcanları yağda kızarttıktan sonra tencereye yerleştirin. Daha sonra domates, tuz ve yeşil biberi ekleyin. 5 dakika pişirmeye bırakın. Karışımı porsiyonluk güveçlere alın ve 200ºC de 20 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikSarmısaklı, Otlu Sote
Sonraki İçerikSosisli Tavuk