Sebzeli Tavuk Güveci

0
761

Sebzeli Tavuk Güveci tarifi için Malzemeler :

• 300 g tavuk (göğüs eti)

• 150 ml krema

• 100 g havuç

• 50 g taze fasulye

• 50 g bezelye

• 50 g mısır

• Tuz ve karabiber

Sebzeli Tavuk Güveci yemeğinin hazırlanışı:

Tavuğu parçalar halinde kesin. Krema, tuz ve karabiber ile birlikte mutfak robotunun haznesine koyun. Yüksek devirde 2 dakika karıştırın. Havuç ve fasulyeleri küçük küçük doğrayın. Tüm sebzeleri fırında 5 dakika pişirin. Sebzelerle tavuğu dikkatlice karıştırın. 4 adet yağlanmış tek porsiyonluk fırın kabına bölün. Şeffaf folyo ile kaplayın ve 20 dakika süreyle fırında pişirin. Soğuduktan sonra ters çevirerek bir tabağa alın.

PAYLAŞ
Önceki İçerikSebzeli Levrek Tava
Sonraki İçerikSebzeli Volovon