Soğan Kebabı

0
675

Soğan Kebabı tarifi için Malzemeler :

  • 1 kilo küçük soğan
  • 500 gr yaglı kıyma
  • Tuz, karabiber, kırmızı biber, nar ekşisi
  • Soğan Kebabı yemeğinin hazırlanışı:

    Soğanların baş kısımlarını kesip, dikine bir bıçakla kesin. Soğanların üzerinde bir kat kabuğu kalsın. Kıymayı, tuz, karabiber ve kırmızı biberle terbiye yapın. Soğanların baş kısımlarını kesin. Dikine kesip, ortasına baharatlarla yoğurduğumuz kıymayı köfte gibi koyun. Tepsiye düzün. Üzerine tepsinize göre 1 veya 2 bardak su ekleyin. Fırında pişirin. Eğer üzeri yanacak gibi olursa folyo veya ince bir tepsi örtüp, iyice pişirin. Nar ekşisi ile servis yapın.

    PAYLAŞ
    Önceki İçerikSebzeli Kebap
    Sonraki İçerikŞiş Kebabı

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here